Aanmelden Zaanse Startersprijs 2014 tot 14 september!

Wie is de beste startende ondernemer in de Zaanstreek? Wie gaat er aan de haal met de Startersprijs ter waarde van 2.500 euro? Alle ondernemers die gevestigd zijn in de gemeenten Oostzaan, Wormerland of Zaanstad en die twee tot vijf jaar terug een eigen bedrijf zijn gestart, kunnen meedingen. Daarnaast gaat het om zelfstandige bedrijven met één tot 20 werknemers.

Vorig jaar was Woonwebwinkel Lil.nl BV de winnaar van de Zaanse Startersprijs 2013. De directie bestaande uit Rob Muntz en Ruben Pruim won een cheque t.w.v. € 2.500, een gratis advertorial in het zakenmagazine Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een prachtige glassculptuur als blijvende herinnering aan deze eervolle overwinning.

Ook dit jaar ontvangt de winnaar een cheque van € 2.500, een gratis advertorial in Zaanbusiness t.w.v. € 1.599 en een kunstwerk als herinnering. Om in aanmerking te komen voor nominatie moeten de bedrijven aan de volgende criteria voldoen:

  • Het bedrijf dient minimaal twee jaar, en maximaal vijf jaar, geleden te zijn gestart
  • Een zelfstandig bedrijf is met 1-20 werkzame personen
  • Het moet gevestigd zijn in de gemeente Oostzaan, Wormerland of Zaanstad

Aanmelden

Tot en met 14 september 2014 kan iedereen via www.zaansestartersprijs.nl bedrijven aanmelden en/of voordragen. Een jury, samengesteld uit vertegenwoordigers uit het Zaanse bedrijfsleven, maakt hieruit een selectie. Op 4 november aanstaande tijdens de 26ste Zaanse Ondernemersdag strijden de genomineerden om de titel: ‘Beste Zaanse Starter 2014’. Op grond van de jurybezoeken en alle vooraf verkregen informatie kiest de jury de winnaar.

Breed gedragen initiatief

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: voorzitter Erik van der Laan (Sales Manager Van Wijngaarden BV), Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner) en Bea van Voorthuizen (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>