ARTzaanstad 21 t/m 25 mei 2014

poster artHet aftellen is begonnen. Vanaf woensdag 21 mei staan er meer dan 100 enthousiaste kunstenaars en ontwerpers klaar op het Hembrugterrein in Zaandam om hun nieuwste en beste werken te tonen aan jou!

Behalve de Affuitenhal vol Schilderijen, fotografie, beelden en meer, kan je je ook laten inspireren in een van de omliggende panden die onderdeel uitmaken van het ARTzaanstad programma. Op slechts enkele stappen afstand, in het Optiek gebouw, vind je de nieuwe showroom van Dirk Vander Kooij. Hier kan je zelf zien hoe zijn 3-D printtechniek werkt. Nog even een waarschuwing voor trouwe bezoekers: ARTzaanstad is dit jaar van woensdag tot en met zondag, met een uitzondering voor het Waslokaal, de sieraden, dit is alleen geopend van vrijdag tot en met zondag . Vrijdagavond is de beurs open tot 20.00 uur, en deze avond heeft vanaf 18.00 uur een extra feestelijk tintje! Mis dit feest niet!
Voor het programma en alle openingstijden kijk op de website.

Kunst beleven, kijken, kopen of lenen, het kan allemaal tijdens de 5 dagen van ARTzaanstad!

We zien je graag volgende week op ARTzaanstad!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>