PuurZaans_logo_klein

De PUUR ZAANS Pas

De PUUR ZAANS Pas is een ’voordeelpas’ die door PUUR ZAANS is opgezet. De StadsPas waar je blij van wordt! Met de PUUR ZAANS Pas kunnen consumenten voordelig er op uit bij aangesloten Zaanse winkeliers, horeca, en culturele instellingen in de Zaanstreek. ’De StadsPas verbind de consument met Zaanstreek’. De StadsPas kan een belangrijke rol spelen bij het minimabeleid.

Als deelnemend bedrijf kan je alle klanten, die in het bezit zijn van de PUUR ZAANS Pas, voordeel geven bij aankopen in de winkel om zo klantbehoud en klantloyaliteit te stimuleren. Zo kunnen we er voor zorgen dat de consument in de Zaanstreek gaat winkelen in plaats van elders.

PUUR ZAANS Pas biedt je de oplossing, als je jouw klanten wilt binden aan jouw product & dienst. Met de PUUR ZAANS Pas krijg je inzicht in het koop- en responsegedrag van je klant, de PUUR ZAANS Pas-houder, en maakt het versturen van persoonlijke aanbiedingen eenvoudig.

Voor een volledig overzicht van reeds aangesloten bedrijven bij de PUUR ZAANS Pas:

Bezoek de website.

Puur Zaans pas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>