Even voorstellen: Jan van Run-Kvist

foto Jan v Run -KvistNaam: Jan van Run-Kvist

Leeftijd: 36 jaar

Woonplaats: Zaandam

Relatie en/of kinderen: Getrouwd

Hobby’s: Schaken, Hockey

Carrière/Loopbaan: Statenlid Noord-Holland, Wethouder Oostzaan, Gedeputeerde Noord-Holland.

Huidige functie: Zelfstandig PPS adviseur, toezichthouder, bestuurder, hoteladviseur

Nevenactiviteiten: Bestuurslid SURBEZA, voorzitter Max Euwe centrum, bestuurslid ECFA.

Wat leidde ertoe dat je voorzitter werd van ZON:
Ik heb in mijn politieke functies altijd veel contact gehad met de ZON en haar leden. Toen de positie van voorzitter vrijkwam, wist ik dat ik deze functie wilde gaan vervullen. Om op deze manier de belangen van ondernemers en bedrijven in de Zaanstreek op een zo goed mogelijke manier op de agenda te zetten en te houden.

Hoe wil je invulling geven aan je voorzitterschap:
Als voorzitter wil ik vooral onze organisatie versterken. Door een nog grotere rol te spelen in het publieke debat maar ook door intern iedereen mee te nemen en een stem te geven. Ik zal dan ook in het eerste jaar van mijn voorzitterschap proberen langs te gaan bij in ieder geval alle collectieve leden en partners. Op deze manier hoop ik zo snel mogelijk te leren wat er speelt.

Met de komende gemeenteraadsverkiezingen op de agenda, wil ik de ZON ook een breder en steviger profiel geven naar de nieuwe colleges toe. We hebben nu een goed manifest, dit wil ik in zo veel mogelijk collegeprogramma’s terug gaan zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>