Even voorstellen: Michel Zonneveld

Zakelijk portret gemaakt door Elisabeth Beelaerts van In Bloei FotografieNaam: Michel Zonneveld

Leeftijd: 52

Woonplaats: Alkmaar

Relatie en/of kinderen: Getrouwd en 3 kinderen

Hobby’s: recreëren, fietsen, wandelen, muziek

Carrière/Loopbaan:
In de afgelopen 30 jaar ben ik actief geweest in de financiële dienstverlening en heb ik gewerkt bij Rabobank, VLIEG Advies Groep en Univé in de functie van zowel adviseur als manager.

Huidige functie:
Sinds 1 maart ben ik werkzaam in de Zaanstreek in functie van manager werkgeversdienstverlening bij UWV Werkbedrijf Zaanstreek-Waterland.

Nevenactiviteiten:
Voorzitter bij de Alkmaarse voetbalvereniging AFC’34. Tevens actief in het bestuur van 2 maatschappelijke stichtingen in het Alkmaarse, Stichting Top actief en Stichting de Waaier.

Wat leidde ertoe dat je bestuurslid werd van ZON:

UWV Werkbedrijf is in de vorm van het WSP Zaanstreek-Waterland kennispartner geworden van ZON. Dit om de leden van ZON te kunnen informeren over de dienstverlening en over de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt. We zijn dankbaar voor deze mogelijkheid en zijn daarom blij dat we in de vorm van een bestuurslidmaatschap iets terug kunnen doen. Bovendien zijn we op deze nauwer betrokken bij de werkgevers in de regio en kunnen we onze rol daarin zodoende beter pakken.

Hoe wil je invulling geven aan je bestuurstaak:
Gezien mijn achtergrond denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren aan de commissie ‘Arbeid en Onderwijs’. Mijn netwerk ligt vooralsnog vooral in de regio Groot Alkmaar. Ik hoop mijn contacten aldaar ook te kunnen inzetten voor de samenwerking met regio Zaanstreek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>