College Ontbijt 25 september 2018

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 25/09/2018
07:30 - 09:00

Locatie
Stadhuis Zaanstad

Categorieën


Volgens tradioneel gebruik is het nieuwe college van Zaanstad gestart met de 150 dagen kennismakingstoernee. De (voorzichtige) kick-off was dinsdag 17 juli jl. in Taets.

Opvallend was dat een aantal belangrijke onderwerpen vermeden werden. Zo kwamen uw belangen als ondernemer nauwelijks ter sprake en werden woorden als duurzaamheid en bedrijvigheid niet gehoord.

Reden dus voor De Maatschappij en ZON om het college en ú – de ondernemers van Zaanstad -  opnieuw in de gelegenheid te stellen met elkaar in gesprek te gaan. Zodat elkaars standpunten en belangen bekend worden en bijbehorende verwachtingen alsnog kunnen worden geformuleerd. Deze open(hartige) discussie – waar geen plaats is voor geheimhouding of schroom – zal begeleid worden door Piet Bakker van de Orkaan.

Op dinsdag 25 september aanstaande.

Zet de datum alvast in uw agenda. En zet uw wekker..!

Datum: 25 september 2018IMG_8689

Programma
7.30 uur Ontvangst met koffie, thee en ontbijt
8.00 uur Welkom
8.05 uur Introductie thema’s en speerpunten bedrijfsleven  en vragen via de gespreksleider
9.00 uur Afsluiting en gelegenheid tot nazit en netwerken

Locatie: Stadhuis gemeente Zaanstad (Espressobar), Zaandam

Parkeren: Er is voldoende parkeergelegenheid in Q-park Hermitage. Uiteraard moedigen we uw komst met de fiets of met het openbaar vervoer aan.

Aanmelden: U kunt zich aanmelden voor deze exclusieve kennismakingsbijeenkomst door een mailbericht te sturen naar secretariaat@zonvooru.nl. Uw komst en bijdrage worden zeer gewaardeerd.

 

banner politiek debat