VNZP | Mini Masterclass HIGH END ondernemen – De nieuwste trend!

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 11/04/2018
17:00 - 20:30

Categorieën


Op woensdag 11 april 2018 organiseert het VNZP samen met Meriam Slijkerman, Business Coach voor Zelfstandig Ondernemers, een Mini Masterclass HIGH END ondernemen!

HIGH END ondernemen – De nieuwste trend!

  • Verdien jij een topinkomen?
  • Hou jij genoeg tijd over?
  • Werk jij alleen met de klanten die jij wilt?
  • Vraag jij hoge prijzen voor je diensten/producten?

Hoe aantrekkelijk klinkt dat?
Veel ondernemers denken misschien nu; dit wil ik ook, maar dit is niet voor mij weggelegd. Lange tijd dacht ik dit ook. Ik worstelde, net als veel andere zelfstandig ondernemers, met het krijgen van de juiste klanten die mij de omzet opleverde die ik wilde. Ik vroeg te lage prijzen, maar hoge prijzen vragen vond ik doodeng. Ik zag erg tegen verkoopgesprekken op, omdat ik niet weer NEE wilde horen. Ik wilde het anders… ik wilde het leren…

fotobusinesscoach-241x300Is het zo simpel?
Wanneer je weet hoe het werkt is eigenlijk alles simpel. Het zijn vaardigheden die je heel goed kan leren. Mijn naam is Meriam Slijkerman en ik ben gecertificeerd Business Coach. Ik help zelfstandig ondernemers een succesvol bedrijf op te bouwen. Sinds 2008 ben ik zelfstandig ondernemer. Eerst nog gedeeltelijk in dienst, maar later geheel zelfstandig in verschillende functies als projectleider, adviseur, trainer en coach. Zaken gingen goed. Ik verdiende mijn geld met leuke opdrachten, training en coaching. Toch miste er iets.

Investeringen gericht op vergroten inhoudelijke kennis.
Zoals veel ondernemers ben ik begonnen vanuit mijn inhoudelijke kennis en passie. Daar lag en ligt mijn drijfveer. De boekhouding was snel geregeld, maar nooit had ik nagedacht om te investeren in “leren verkopen”, terwijl dit, weet ik nu, een wezenlijk onderdeel is van goede bedrijfsvoering en een succesvol bedrijf. Ik deed maar wat! Ik wilde doorgroeien met mijn bedrijf! Dus heb ik de keuze gemaakt om te investeren en mijzelf bewust bekwaam te maken op verkoopgebied. Daarna zag de wereld er anders uit voor mij. Ik weet wat ik doe, mijn bedrijf groeit snel en ik heb er ontzettend veel plezier in. Inmiddels heb ik vele andere zelfstandig ondernemers mogen helpen met het succesvol laten groeien van hun bedrijf. Super fijn om van toegevoegde waarde te zijn.

Waarom HIGH END ondernemen?
De nieuwste trend in verkopen is HIGH END ondernemen – Ondernemen op hoog niveau.

“Verdien meer in minder tijd en werk alleen met de klanten waar jij mee wilt werken”

Hoe aantrekkelijk klinkt dat?

Graag neem ik jullie kort mee op reis in de wereld van HIGH END ondernemen en wat het voor jou en jouw bedrijf kan betekenen. Laat je inspireren!

Mini masterclass HIGH END ondernemen  –  Wat leer je:

  • Het geheim van HIGH END ondernemen! – verdien meer in minder tijd.
  • Hoe je in 3 simpele stappen snel veel meer gaat verdienen – waardoor je bedrijf snel groeit, en jij nieuwe investeringen die je weer terug kan geven aan je klanten.
  • Wat klanten nodig hebben om JA te zeggen tegen hoge prijzen – zodat je snel meer gaat verdienen.
  • Hoe jij je kan onderscheiden van de concurrentie – zodat je uniek bent in jouw markt en daarmee de concurrentie voorblijft.

Bonus:

  • Test Jezelf – Ben jij HIGH END ondernemer?

Graag tot in april!

Meriam Slijkerman
Business Coach voor Zelfstandig Ondernemers

Website: www.mslijkerman.nl

Meer informatie over de locatie en het tijdstip volgt nader!