ALV dinsdag 18 september | ZON zet in op een bredere ondernemersvereniging in de Zaanstreek

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 18/09/2018
15:30 - 18:00

Locatie
Zaanschap

Categorieën


De zomervakantie is voorbij, maar ZON blijft schijnen.
De verandering van het weer is afgelopen zomer voor iedereen duidelijk voelbaar geweest. Heerlijke zonnige dagen werden hittegolven die werden afgewisseld met (plotselinge en forse) temperatuurdalingen en vervolgens weer met hevige regenval. Als we het weer als metafoor voor het bedrijfsleven zouden nemen, begrijpt u als ondernemer dat deze net zo variabel kan zijn. Zonovergoten dagen in het verleden bieden nu eenmaal geen zomerse garantie voor de toekomst.

Gelukkig blijft ZON schijnen. Schijnen op de onderneming die beter geïnformeerd wil zijn dan hij nu is. Schijnen op het bedrijf dat meer steun kan gebruiken dan dat het nu ervaart. Schijnen op de organisatie die sneller wil groeien dan het nu doet. Ennn.. schijnen op de ondernemer die zich afvraagt “wat ZON nou eigenlijk doet”. Al deze ondernemers, organisaties en bedrijven doen er goed aan zich te laten informeren op de ALV op dinsdag 18 september aanstaande. Omdat ZON ondernemers steunt en dat klimaat net zo variabel kan zijn als het echte weer.

ZON nodigt haar leden van harte uit voor haar Algemene Leden Vergadering (ALV) om dit te bespreken. Deze vindt plaats op dinsdag 18 september 15.30 uur bij Zaanschap.

Datum: Dinsdag 18 september (Prinsjesdag)
Tijd: 15.30/16.00 uur tot 18.00 uur
Locatie: Zaanschap, Zuideinde 50, Westzaan
Aanmelden: secretariaat@zonvooru.nl

Agenda
1. Opening met presentatie beoogde toekomst belangenbehartiging in de Zaanstreek
2. Financiën: vaststelling en goedkeuring jaarrekening 2018
3. Benoemen en aftreden bestuurders
4. Begroting 2019
5. Rondvraag en sluiting

De stukken, inclusief jaarrekening 2017, worden ter vergadering uitgereikt en kunnen voorafgaand aan de ALV, op verzoek, worden toegezonden.prinsjesdag

De vergadering wordt om 17.00 uur uur afgesloten. Aansluitend vind er een presentatie plaats van Vanhier accountants | adviseurs over de impact van het voorgenomen regeringsbeleid op de ondernemers in de Zaanstreek.

De vergadering wordt om 17.00 uur uur afgesloten. Aansluitend vind er een presentatie plaats van Vanhier accountants | adviseurs over de impact van het voorgenomen regeringsbeleid op de ondernemers in de Zaanstreek.

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van ZON