VNZP |Verkiezing Zaanse Zakenvrouw 13 juni

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
Date(s) - 13/06/2018
15:30 - 21:00

Locatie
Zaantheater

Categorieën


Voor de 8e keer organiseert het Vrouwennetwerk Zaanstad Plus (VNZP)  de Verkiezing van de Zaanse Zakenvrouw. Op woensdag 13 juni worden de winnaressen bekend gemaakt tijdens een inspirerend evenement in het Zaantheater.

rocky-hehakaija-straatvoetbalHet VNZP wil met de Verkiezing van Zaanse Zakenvrouw vrouwelijke ondernemers en directeuren in de schijnwerpers zetten en zo een nieuw impuls geven. “Door de verkiezing krijgen we een goed beeld welke succesvolle zakenvrouwen een waardevolle en opvallende bijdrage leveren aan het bedrijfsleven, de gemeenschap en/of de overheid. En we laten op deze manier zien hoeveel talent in de Zaanstreek aanwezig is”, aldus voorzitter Petra Derlagen.

Binnenkort volgt meer informatie over het programma. Eén spreekster kunnen we alvast verklappen, Rocky Hehakaija. Een inspirerende spreekster met een bijzonder verhaal.

Nomineren van kandidaten

De inschrijving is gesloten en de jury is aan zet. De genomineerden zijn allemaal benaderd door de jury. Binnenkort meer informatie!

Sponsors gezocht

Wil je de Zaanse Zakenvrouw 2018 Verkiezing sponsoren? Dat kan, graag zelfs! We hebben weer een aantal aantrekkelijke sponsorpakketten samengesteld.

Klik hier voor de sponsorpakketten.

Toegangskaarten kopen

Vanaf nu kun je ook alvast je toegangsbewijzen kopen voor de Zaanse Zakenvrouw Verkiezing 2018. Als je een sponsorpakket koopt, zit hier al minimaal één toegangsbewijs bij inbegrepen (afhankelijk van het pakket dat je kiest).

Voor elk verkocht kaartje schenkt het VNZP € 2,50 aan de stichting Favela Street van Rocky Hehakaija.

Bestel hier je kaarten

Praktische informatie

Locatie: Zaantheater
Datum: 13 juni 2018
Aanvang: 15:30 uur.
Einde: 21:00 uur.

Zaanse Zakenvrouw Verkiezing 2018 in de media

Zaanbusiness 16 februari 2018