VNZP | Masterclass True Leadership door Patrick van Hees. In Cambridge!

Kaart onbeschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 27/03/2018 - 28/03/2018
Hele dag

Categorieën


Patrick van Hees hield tijdens de afgelopen Zaanse Zakenvrouw van het Jaar verkiezing een inspirerend betoog hoe zijn principe ‘Geluk is D.O.M.’ toepasbaar is in het zakenleven. Dat smaakte naar meer.

Speciaal voor het VNZP heeft Patrick een tweedaags programma samengesteld van zijn ‘Masterclass True Leadership’. Dit staat gepland voor 27 en 28 maart 2018 en wordt in Cambridge gegeven.

masterclass

Meer informatie

We zijn met Patrick in gesprek gegaan om speciaal voor ons een tweedaagse masterclass samen te stellen, in plaats van de gebruikelijke drie dagen. Op deze manier kunnen de deelnamekosten lager, maar ben je ook niet een dag langer weg van je bedrijf.

Hoofdonderwerp is geluk in werk en privé. Daarnaast komt leiderschap en persoonlijke ontwikkeling aan bod. Patrick van Hees inspireert ons op onderwerpen als omgaan met perfectionisme, sterke eigenschappen optimaal benutten, stress verlagen en maximaal geluksrendement uit persoonlijke relaties.

De normale prijs voor een driedaagse training in Cambridge bedraagt € 2.790. Wij hebben met Patrick een prijs rond kunnen maken van € 1.399,00 voor deelnemers van het VNZP. Deze prijs is all-inclusive (vlucht, overnachting, ontbijt, lunch, diner en de Masterclass True Leadership). Prijs voor niet deelnemers bedraagt € 1.599 (ex. btw).

Aanmelden

Bij minimaal twaalf deelnemers gaat de masterclass door. Er zijn al 10 vrouwen die hebben aangegeven mee te willen. Daarom verzoeken wij jullie om voor 15 december a.s. aan te geven of je interesse hebt in deze bijzondere masterclass. Je kunt een mail sturen naar voorzitter@vnzp.nl.

Meer informatie vind je op de website van Patrick: patrickvanhees.com/masterclass-true-leadership

Bestellen

U kunt hier tickets bestellen voor deze reis naar Cambridge.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>