Exclusief aanbod: Chocolade-Opera in een cacaoloods

sv

”Alles klopt, alles is met de grootste zorg voor detail uitgevoerd, van de rode peper-oorbellen van de zangeressen tot de keuze van de waterkannen op tafels. In een superieure slotscène wordt de culinaire metafoor tot een uitermate intelligent, indrukwekkend en muzikaal magistraal hoogtepunt gebracht.” (De Morgen)

fscx

In het Jaar van het Industrieel Erfgoed opent Festival Karavaan muzikaal, culinair en avondvullend in een van de oudste industriegebieden van Europa, de Zaanstreek. Zaanstad en cacao zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Sinds mensenheugenis staan fabrieken tussen de woningen van de Zaankanters. Schuif aan en wordt in verleiding gebracht door de geur van cacao, de aanzwellende muziek en door de spelers die je in een ultieme eetvoorstelling de smakelijkste gerechten voorschotelen.

Opera Buffa is de smakelijke en eigenzinnige bewerking van Mozarts ‘Don Giovanni’ van Theatergroep Laika en Muziektheater Transparant. Acteurs en zangers brengen het spel van verleiden en verleid worden voor en tussen het publiek. Verrassende gerechten uit Don Giovanni’s keuken zorgen voor de prikkelende spanning tussen begeerte en overgave. U geniet van verlokkelijke spijzen en de top van theater.

Deze succesvolle voorstelling werd in het buitenland de hemel in geprezen. Opera Buffa is een heerlijke combinatie van zang, verleiding en chocolade. Mozart zelf noemde zijn Don Giovanni een ‘opera buffa’, een onderhoudende opera met een luchtige ondertoon.

 

m, mhb

Hartig, zinnelijk, zoet en zalig.


 Met relaties naar de chocolade-opera

Er is de exclusieve mogelijkheid om Opera Buffa met uw relaties te bezoeken.

Wij reserveren speciaal voor u een tafel!

 

Datum: dinsdag 12 mei 2015

Programma:

18:00 inloop

18:15 borrel (drankjes en hapjes)

18:45 inleiding Zaanstreek, cacao en een chocolade-opera

19:00 aanvang chocolade-opera inclusief 3-gangendiner en drankjes

20:45 einde opera, bar open en vinyl plaatjes draaien

Locatie: Voormalige cacao-opslag, Gerrit Bolkade 15-17, Zaandam

Kosten: €750,- voor een gereserveerde tafel, 10 personen, inclusief borrel en inleiding, opera met 3-gangendiner en drankjes. De bar na het einde is op eigen rekening/factuur. U reserveert een tafel, de factuur wordt u nadien toegezonden.

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Reserveren? Mail dan naar ilse@karavaan.nl

N.B.: de voorstelling wordt ook gespeeld op woe 13 mei als onderdeel van een groter openingsprogramma (zie verderop) en op don 14 mei als losse voorstelling.


Andere mogelijkheden in de Zaanstreek

WOENSDAG 13 MEI: Feestelijk en uniek openingsprogramma Karavaan 2015

Op woensdag 13 mei opent Festival Karavaan in de Zaanstreek muzikaal, hyperactueel en culinair met een avondvullend en zinnenprikkelend programma.

We worden bijgepraat over alles wat we belangrijk vinden aan de hand van het laatste nieuws in een spetterende actualiteitenshow, en genieten vervolgens van een exquise 3-gangendiner én een theatervoorstelling ineen in de Opera Buffa.

Oscar Kocken en Greg Nottrot leiden de avond in en presenteren de Orde van de Dag: een theatrale, literaire en muzikale actualiteitenshow. Samen met de nieuwste generatie acteurs, schrijvers en muzikanten geven zij hun visie op thema’s van Noord-Holland, in een show vol muziek, sketches en columns. En dat alles in een moordend tempo, zelfs tijdens het programma komen er nog gloednieuwe teksten uit de printer rollen.

De opening wordt hoogstwaarschijnlijk bijgewoond door de nieuwe gedeputeerde.

 

Programma opening 13 mei:

17:30 inloop/bar open

18:00 Orde van de Dag

19:30 einde Orde van de Dag en verplaatsing

19:45 aanvang Opera Buffa

21:30 einde Opera Buffa en bar open

Tijdens de Orde van de Dag kunt u uw drankjes mee naar binnen nemen.

Kosten: dit bijzondere openingsprogramma met twee voorstellingen en 3-gangendiner is eenmalig te beleven op woensdag 13 mei voor € 65 p.p.

Locatie: Voormalige cacao-opslag, Gerrit Bolkade 15-17, Zaandam

Er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Reserveren? Mail dan naar ilse@karavaan.nl Na reservering ontvangt u een factuur. Na betaling worden uw kaarten toegestuurd.


Hoorn, Alkmaar, Haarlemmermeer

Tijdens Karavaan 2015 zijn er verschillende mogelijkheden om met uw collega’s en/of relaties een inspirerende bijeenkomst, een borrel of arrangement inclusief programma te boeken. In


Hoorn 14 t/m 17 mei, in Alkmaar 22 t/m 25 mei en in Haarlemmermeer 28 t/m 31 mei.

Een bijzondere Noord-Hollandse ervaring cadeau geven aan uw relaties, collega’s, geliefden, vrienden en familie? U kunt kiezen uit een bon van 15 euro of eentje van 25 euro. Of een samenstelling daarvan natuurlijk!  

n

Deze cadeaubon is inwisselbaar als betalingsmiddel voor het hele programma van Karavaan 2015.

Bestel nu uw cadeaubonnen via ilse@karavaan.nl : u krijgt ze direct toegestuurd met de factuur daarbij ingesloten.


Karavaan speelt waar Noord-Holland beweegt

www.karavaan.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>