Genomineerden Zaanse Startersprijs 2015 bekend

Drie Zaanse bedrijven zijn in de race voor de Zaanse Startersprijs 2015. De kandidaten konden zichzelf aanmelden, of aangemeld worden. Totaal heeft de jury twaalf aanmeldingen ontvangen. Na een gedegen voorbereiding heeft de jury uit deze lijst met kandidaten, een zogenaamde shortlist van genomineerde bedrijven opgesteld. Aan de hand van bedrijfsbezoeken en gesprekken met die ondernemers, heeft de jury drie bedrijven geselecteerd voor de nominatie.

De genomineerde bedrijven die voor de Zaanse Startersprijs 2015 in aanmerking komen zijn (in alfabetische volgorde):

 

 • * Custom Event BV
  Directie: Jasper van der Waaij en Nathalie van Daalen
  Kikkertweg 32-34, 1521 RG Wormerveer
  www.customevent.nl de genomineerde
 • * Juvat Dance Academy
  Directie: Juvat Westendorp en Lara van Bruggen
  Aris van Broekweg 1, 1507 BA Zaandam
  www.juvat.com

 

 

Tijdens de 27ste Zaanse Ondernemersdag zal op dinsdag 10 november in het Zaantheater te Zaandam de winnaar bekend worden gemaakt van de achtste Zaanse Startersprijs. De winnaar ontvangt naast de eeuwige roem, een geldbedrag van € 2.500, een prachtig kunstvoorwerp en een gratis advertorial t.w.v. € 1.599 in Zaanbusiness. De prijs zal worden overhandigd door mevrouw Geke Faber, burgemeester gemeente Zaanstad.

De Zaanse Startersprijs, is een jaarlijkse verkiezing. Het is een breed gedragen initiatief door het Zaanse bedrijfsleven en de gemeente Zaanstad. De jury bestaat uit: Marcel J. Beerse (Partner Baker Tilly Berk NV), Jantine Konijn (Zaans Ondernemers Netwerk), Ton R. Vermij (bestuurslid Zaanse Ondernemers Sociëteit De Corner), Mark Vleeshakker (AVV Zaanstad) en Bea van Voorthuizen (accountmanager Economische Zaken gemeente Zaanstad).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>