Hele fijne dagen en een spetterend uiteinde!

Beste ondernemers,

Het is de tijd van het jaar. De tijd van terugkijken maar vooral ook van vooruitkijken. Dat geldt zeker voor het bestuur van het Zaans Ondernemers Netwerk. Na onze benoeming op de Algemene Ledenvergadering van 10 oktober is uw belangenbehartiger keihard aan de slag gegaan. Zo heeft het bestuur de meeste collectieve leden ondertussen bezocht en is er veelvuldig contact geweest met onze partners in de regio.

Het bestuur heeft zich vooral gericht op datgene waar wij toe op aarde zijn: het behartigen van de belangen van alle ondernemers in de Zaanstreek en hun verenigingen en verbinding leggen met politiek en overheid. Met deze missie als maatstaf zijn we met de gemeentes in gesprek op grotere, soms weinig tastbare dossiers als vergunningen, internationalisering en de participatiewet. Heel concreet doen we dat ook met het Regionaal Platform Criminaliteitsbeheersing (RPC). Dit platform geeft onder andere overvaltrainingen voor de detailhandel. Daarnaast zijn er activiteiten aangaande het PIMNH, aanbestedingen en ZZP’ers belangen opgezet.

Het komend jaar zullen we ons, naast deze en vele andere punten, vooral richten op de gemeenteraadsverkiezingen. Om ervoor te zorgen dat de gemeentes de belangen van de ondernemers op een goede manier in hun collegeakkoorden meenemen. We zullen waarborgen dat u nog meer gebruik kunt maken van de vele interessante activiteiten die wij u via onze samenwerkende partners kunnen aanbieden. Een ander groot aandachtspunt is onze lobby voor de aansluiting A8/A9. Het is nu zaak om op dit traject nog meer kracht bij te zetten en tot een zekere snelheid te manen. Uiteraard verliezen we de dossiers die wij al behartigen hierbij niet uit het oog.
Heeft u toevoegingen of ideeën? Schroom niet en geef ze vooral aan ons door via info@zonvooru.nl.

Met de opgaande economie gaat het de meesten van ons beter. De vooruitzichten voor de komende jaren zijn ook positief. Dit brengt nieuwe uitdagingen met zich mee. Op welk moment moet u uw bedrijf opschalen? Wanneer wordt het tijd voor (meer) personeel? Hoeveel moet u wanneer waarin investeren? Voor dit soort vragen verwijst ZON u graag naar relevante websites en informatiekanalen als https://www.kvk.nl/advies-en-informatie/ en: https://ondernemen.zaanstad.nl/

Rest ons nog u hele fijne dagen en een spetterend uiteinde te wensen! Wij hopen u in het nieuwe jaar uitgerust en gezond te zien op onze nieuwjaarsbijeenkomst op 12 januari. Daar proosten we op een Optimaal 2018.

Met vriendelijke groet,

Jan van Run-Kvist,
Namens het bestuur van ZON

Kerstgroet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>