Netwerkbijeenkomst VNZP/ICT Zaanstreek ‘Wat kan de gemeente betekenen voor ondernemers’

Wat kan de gemeente betekenen voor ondernemers?

Dinsdag 18 november is Wethouder economische en sociale zaken Dennis Straat te gast bij het vrouwennetwerk Zaanstad Plus en ICT Zaanstreek.

Dennis Straat is voor de tweede periode Wethouder van Zaanstad met als portefeuille onder meer Ruimtelijke Ontwikkeling, Economie, Werk & Inkomen. Graag wil de wethouder brainstormen met ondernemers wat de gemeente kan betekenen voor ondernemers in een periode waarin veel gaat veranderen.
Voorafgaand aan de discussie zal Maamke Schouten van de gemeente Zaanstad een presentatie geven over de “vitale stad”. De gemeente heeft te maken met bezuinigingen en nieuwe taken die het moet gaan vervullen. Gekoppeld aan een efficiencydoelstelling en verandering op ruimtelijk economisch en maatschappelijk vlak, zal in de komende periode de verhouding tussen burgers, ondernemers en overheid veranderen.

Het is belangrijk om met elkaar in gesprek te gaan over de ontwikkelingen en kansen voor Zaanstad en de rol van de gemeente en ondernemers hierin. Wie doet wat? Wat voor nieuwe combinaties zijn er mogelijk?

Het belooft een boeiende avond te worden! De avond is gratis voor leden van het VNZP en ICT Zaanstreek. Vrouwelijke introducés van het VNZP betalen € 5. De interactieve bijeenkomst vindt om 17 uur plaats bij eetcafé De Fabriek in Zaandam. Aansluitend is een netwerkwerkdiner. Aanmelden is verplicht via www.vnzp.nl.

Dennis-Straat_foto-door-Bart-Homburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>