werkom

Nieuwe directeur voor Werkom

Werkom werkt. Voor werkzoekenden en voor bedrijven. Wanneer vraag en aanbod elkaar niet automatisch vinden op de arbeidsmarkt werkt Werkom als verbinder. Het doel van alle activiteiten van Werkom is om kandidaat-werknemers te begeleiden naar (betaald) werk. Werkom creëert samen met haar opdrachtgevers en werkgevers kansen voor mensen die dat nodig hebben.  Zo biedt Werkom talent perspectief en werkt zij met kandidaten en werkgevers aan resultaat. Werkom voert taken van de participatiewet uit in opdracht van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

Per 1 mei 2018 vertrekt Remco Wijnia als directeur van Werkom. Hij heeft zich sinds 1 mei 2017 als kwartiermaker bezig gehouden met de oprichting van het participatiebedrijf van de gemeenten Zaanstad en Purmerend.

In dit complexe proces zijn verschillende belangen bij elkaar gebracht en zijn de eerste stappen gezet richting de oprichting van Werkom. Dit heeft geleid tot de feitelijke start van Werkom als organisatie per 1 januari 2018.

Nu deze fase voorbij is en de fase van inrichting van Werkom is aangebroken, hebben Remco Wijnia en de gemeenten Zaanstad en Purmerend in goed overleg besloten dat deze volgende fase door een nieuw persoon zal worden geleid.

De komende periode neemt Yolanda Hoogtanders als plaatsvervangend directeur van Werkom, de werkzaamheden van Remco Wijnia per heden over. Werkom gaat op termijn op zoek naar een nieuwe algemeen directeur.

Hij of zij zal zich gaan richten op de verdere toekomst van Werkom als organisatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>