Ondernemingsverkiezing Noord-Holland 2014/2015

 be7b44ae-7f09-4164-a7e0-c9a762f2b59b

 

 

 

Ref:              ovnh/2015/002-fn                                      Tel:               020-4486720

Datum:        Amsterdam,  24 maart 2015                      E-mail:         info@ovnh.nl

 

Betreft:       Kaartverkoop OVNH gestart!

 

 

Beste Ondernemingsvereniging,

 

Op 20 mei organiseren wij voor u de 9e editie van de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland. De feestelijke avond vindt plaats in de Philharmonie te Haarlem. De Ondernemingsverkiezing Noord-Holland is dé erkenning voor ondernemerschap in de provincie.

 

Tijdens de verkiezingsavond presenteren per categorie (MKB-klein, MKB-midden en MKB-groot) de tien genomineerden zich, waarna de finalisten strijden om de eerste plaats.

De Ondernemingsverkiezing is de verkiezing waar ondernemend Noord-Holland elkaar ontmoet. Gastdame van deze spectaculaire avond is Daphne Bunskoek en we hebben ook dit jaar weer een fantastisch entertainment programma voor u geprogrammeerd.

 

De verkoop van de entreekaarten voor dit ondernemersspektakel is inmiddels gestart.

De toegangskaarten voor de feestelijke avond kosten slechts € 20,00 per stuk (excl. BTW), inclusief consumpties. Alle ondernemers die aangesloten zijn bij uw ondernemersvereniging, betalen slechts € 10,00 (ex. BTW) voor een toegangskaart!

 

LET OP er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus wees er snel bij. Bestellen kan gemakkelijk via www.ovnh.nl.

 

Kortom een geweldige feestavond voor uw vereniging, dus zorg dat u en uw leden erbij zijn. Stelt u zich eens voor u huurt een bus en biedt uw leden deze fantastische avond aan dan heeft u voor 50 x €10 + buskosten een geweldige feestavond voor u en uw leden. Een goedkoper event van dit formaat krijgt u nergens! Uiteraard kunt u ook uw leden individueel zelf deze mogelijkheid aanbieden.

 

Meer informatie over de verkiezing of het programma is te vinden op www.ovnh.nl

 

Partners van de ondernemingsverkiezing zijn: ABN AMRO, Provincie Noord-Holland, MKB Noord-Holland, Randstad, HDC Media, Delta Lloyd, RSM Niehe Lanceé Kooij, RTVNH en Media Support.

 

 

Met vriendelijke groet,

Namens de Ondernemingsverkiezing Noord-Holland,

 

 

Jan van Run                                                                             Jan Willem Dijkstra

Gedeputeerde Noord-Holland & Voorzitter Jury                      Voorzitter Stuurgroep

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>