Ronde Tafel Sessie uitwisseling reststromen 5 november

Beschikt u als bedrijf over grotere volumes reststromen? Kom aan tafel! Het zal tot flinke kostenbesparingen leiden!

Deze Ronde Tafel Sessie biedt bedrijven de mogelijkheid om reststoffen uit te wisselen. Bij sessie gaan bedrijven letterlijk aan tafel om reststromen met elkaar te bespreken om het van elkaar over te nemen en te gebruiken als grondstof. Hierdoor kan het ene bedrijf op de afvoer van reststromen besparen, terwijl het andere bedrijf een goedkope grondstof heeft. Bij zo’n bijeenkomst zitten ca. 5 tot 6 bedrijven aan 1 tafel. Per bijeenkomst is de opkomst niet groter dan 30 personen.

Deze sessie is dus vooral geschikt voor de grotere bedrijven die over grotere volumes aan reststromen beschikken. Deze methode heeft in ander landen al geleid tot flinke kostenbesparingen.

Bedrijven kunnen eigen reststromen ter tafel brengen, maar ook naar grondstoffen vragen die vaak als reststroom overblijven.

Als de reststromen aan tafel geen match vinden, dan worden ze opgenomen in een gesloten database. Als bij andere sessies een match wordt gevonden, worden beide bedrijven aan elkaar geintroduceerd. Het spreekt voor zich dat vertrouwelijkheid hierbij voorop staat.

De sessie wordt gegeven op woensdag 5 november, van 15:00 – 17:00 uur in de raadzaal van het gemeentehuis van Zaanstad, adres:
Stadhuisplein 100
1506 MZ Zaandam

U kunt zich hier aanmelden. Uw e-mail adres wordt alleen gebruikt voor enquêtes ten behoeve van onderzoek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>