Sociale innovatie levert winnaars op!

Dit was een van de uitspraken tijdens de wervelde presentatie van Marco Hoogerland tijdens de ALV bijeenkomst van het Zaans Ondernemers Netwerk. Na de het formele gedeelte van de ALV pakte Marco Hoogerland, DGA bij de Talentacademie, de zaal helemaal in.

foto 3 (2)Vanuit de landelijke campagne “Open voor Kansen, Open voor 50+” vertelde Hoogerland enthousiast over de juiste teamsamenstelling.

Dit vanuit zijn ervaring als coach en begeleider bij Talentacademie in zowel de zakelijke wereld als de topsport.

Kampioen wordt je niet alleen, dus wie heb je en wie haal je hiervoor in huis? Ook goede communicatie is daarbij van belang. Geen samenwerking = geen goud! Dit geldt voor zowel ondernemers als sporters.

Aansluitend aan deze themabijeenkomst vertelde het Werkgeversservicepunt Zaanstreek Waterland over wie zij zijn en wat ze voor ondernemers kunnen betekenen. Doortrekkend naar de praktijk pitchte 2 werkzoekende 50+ kandidaten voor de aanwezigen. Hier vindt u de CV’s van deze kandidaten Paul Pallada en Irmgard de Roy van Zuydewijn.

We kunnen terugkijken op een geslaagde bijeenkomst!

Mochten er nog vragen zijn naar aanleiding van de bijeenkomst kunt u contact op nemen met Joop de Boer van Werkgeverspunt Zaanstreek Waterland, of het secretariaat van ZON.

foto 2 (3)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>