Uitblinkers Regio College 2018

Uitblinkersgala Regio College Winnaars zijn Mitchell Boldewijn en Hasan Ersintepe!

Vol passie en als een ervaren spreker stond Mitchell Boldewijn (20) op het podium tijdens het Uitblinkersgala van roc Regio College. Hij werd uit drie finalisten gekozen tot Uitblinker 2018. Ook werd Hasan Ersintepe tot Docent van het jaar verkozen uit 11 kanshebbers. Tijdens een feestelijke avond in het Zaantheater op dinsdag 26 juni werden studenten én docenten die zich met heel hun hart inzetten voor het mbo, in het zonnetje gezet. 


Het Uitblinkersgala werd op spectaculaire wijze geopent met een spetterend optreden van The Voice finalist 2015 en student van het Regio College Redouan Badaou. Hierna wist danser en acteur Juvat Westendorp als presentator van de avond het publiek voor zich te winnen. De drie finalisten Anne Geeroms, Mitchell Boldewijn en Daan Horak pitchten op het podium alsof ze nooit anders gedaan hebben.

Mitchell deed zijn verhaal zo goed dat zowel Juvat als het publiek en de jury zwaar onder de indruk waren van zijn spreektalent. Mitchell studeert voor bedrijfsadministrateur, maar zet zich daarnaast in voor CNV-jongeren. Hij pleit ervoor dat de overheid niveau 2 studenten beter begeleidt naar de arbeidsmarkt. Anne, studente apothekersassistent, is een zeer sociale en warme persoonlijkheid die zich met heel haar hart inzet voor eenzame en gepeste studenten. En Middenkader Engineering student Daan heeft als twintigjarige een bedrijf met zeer veel potentie opgezet waarmee hij speciale terrastafels heeft ontwikkeld waar mobiele telefoons en tablets kunnen worden opgeladen.

Na een korte pauze kreeg Meester Vlogger het hele publiek mee in zijn raps en maakte zelfs één rap speciaal voor het Regio College. Na dit optreden was het tijd voor Juvat en Leon Hamming (Saenkanter Fashion) om 12 uitblinkende studenten in de spotlights te zetten, zij werden allen benoemd tot ambassadeur van het Regio College. Een van deze studenten, Sonja Spierdijk, verraste het publiek én finalist Anne tegelijkertijd met een prachtig lied over pesten. Vervolgens werden de 11 genomineerde docenten van het jaar om op het podium te verschijnen. De 3e prijs ging naar Emin Kececi, de 2e plaats was voor Nikita Willems en ‘Docent van het jaar 2018’ werd Hasan Ersintepe!

Het slot van de avond was uiteraard heel spannend…welke student zou de Uitblinker van het Regio College 2018 worden. De diversiteit van de kandidaten maakt het een lastige opgave voor de jury, die bestond uit Michel van Wijngaarden (Zaanse Mayonaise), Paul van der Weijden (Ahold en juryvoorzitter), Herma Hofmeijer (Prinsenstichting) en Lex Kruijver (Stichting Marketing Zaanstreek). Zij kiezen uiteindelijk unaniem voor onder andere de inzet en de passie van Uitblinker Mitchell!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>