VNO-NCW West | Wensen Provinciaal beleid Noord Holland

Van VNO-NVW:

VNO-NCW West is op de website www.vno-ncwwest.nl en in de sociale media een digitaal debat tussen ondernemers en politici gestart voor de Provinciale Statenverkiezingen op 18 maart a.s.

De Provincies zijn voor ondernemers belangrijk, want zij kunnen impulsen geven aan de regionale economie en zorgen voor een goed vestigingsklimaat voor ondernemers.

De afgelopen week hebben al verschillende politici en ondernemers zich uitgesproken over onderwerpen die er voor ondernemers toe doen.

Vandaag heeft VNO-NCW West de wensenlijst van het bedrijfsleven voor het economisch beleid van Noord-Holland gepubliceerd. Hier vindt u deze wensenlijst. Deze lijst hebben we afgestemd met de voorzitters van de VNO-NCW West regio’s in Noord-Holland en met het Economisch Forum Noord-Holland Noord. Onze belangrijkste standpunten vindt u ook in de vernieuwde app Lobbywijs (Apple-store) of op www.vno-ncwwest.nl/lobby.

Uiteraard kunt u ook mee debatteren over het beste economisch beleid van de Provincie Noord-Holland. U kunt reageren in de sociale media, maar ook op onze website. Indien u op Twitter reageert, wilt u dan #pnh en #vno gebruiken. Op onze website heeft u ruimte om een uitgebreidere reactie te geven. Uw suggesties zijn van harte welkom.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>