Van links naar rechts: Myrna van Kemenade, Lucia Rijker en Linda Dekker. (Foto: Jolanda Fisser, jojocc.nl)

Winnaressen Zaanse Zakenvrouw van het jaar 2018 bekend

Op 13 juni heeft het Vrouwen Netwerk Zaanstad Plus (VNZP) in het Zaantheater weer een spetterend event neergezet rondom de verkiezing van de Zakenvrouwen van het jaar 2018.

Met het thema “Ondernemen is voor helden” heeft het vrouwennetwerk een aansprekende titel gekozen, die refereert aan het lef, de passie en doorzettingsvermogen waarmee ondernemers hun onderneming drijven. Kickbokser en actrice Lucia Rijker presenteerde de avond en de Nederlandse Koningin van het straatvoetbal Rocky Hehakaija vertelde over hoe zij haar droom moest opgeven en zich toen besloot in te zetten voor kansarme jongeren over de hele wereld.

Per categorie (met en zonder personeel) heeft de jury 3 vrouwen genomineerd die succesvol en vol passie met hun vak bezig zijn en dit ook uitdragen, allen op authentieke wijze.

Burgemeester Jan Hamming mocht de prijs van Zaanse Zakenvrouw 2018 overhandigen aan Linda Dekker van “Vels Transport. Linda is jong gestart met haar onderneming. Ze onderscheidt zich door het pad wat ze heeft moeten bewandelen om een eigen bedrijf te hebben. Linda Dekker staat letterlijk haar mannetje in de mannenwereld waarin zij zich begeeft.

Voormalig wethouder Jeroen Olthof mocht de prijs overhandigen aan Myrna van Kemenade van “Yogadreams. Myrna is winnares in de categorie Zaanse Zakenvrouw zonder personeel. Zij heeft sinds 11 jaar haar eigen yogaschool waarin ze met behulp van freelance yogadocenten en freelance ondersteuning een mooi bedrijf runt. Myrna is een gedreven, inspirerende vrouw met een commerciële blik in een wereld waar dit echt uniek is.

Van harte gefeliciteerd Linda en Myrna!

Overige genomineerden in de categorie met personeel waren:

  • Jennifer Hoeve van Jennifer Hoeve Hair
  • Angela Ern van Time for Hair

In de categorie zonder personeel waren verder genomineerd:

  • Natasja Betjes van “Just my style”.
  • Astrid van der Meer met haar bedrijven “Eat and Meet Foodtruck” en “Koken eten daten”.

Foto: Van links naar rechts: Myrna van Kemenade, Lucia Rijker en Linda Dekker. (Foto: Jolanda Fisser, jojocc.nl)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>