Het kan nog! Word acceptant van de Zaanse Cadeaubon!

Gemeente Zaanstad zoekt acceptanten voor Zaanse Cadeaubon

De gemeente Zaanstad biedt mantelzorgers die iemand verzorgen in de gemeente Zaanstad een Zaanse Cadeaubon aan. Alle mantelzorgers die voldoen aan de voorwaarden, ontvangen een gebaar voor hun inzet als mantelzorger. Naar schatting zullen circa. 2500 mantelzorgers een bon ter waarde van € 150,- ontvangen.

Zaanstad wil hier graag de Zaanse ondernemers bij betrekken. Vandaar dat Zaanstad een samenwerking is gestart met het Zaanse Ondernemers Netwerk (ZON). Zaanstad is op zoek naar acceptanten. De Zaanse Cadeaubon is namelijk alleen te verzilveren bij ondernemers in de gemeente Zaanstad.

Denk hierbij aan (kleding)winkels, bloemisten, bouwmarkten, tuincentra’s, elektronica/media, hobbywinkels, kunst en cultuur, restaurants, kappers, schoonheidsspecialisten, masseurs, supermarkten etc.


Zaanse Ondernemer, wilt u ook acceptant worden van de Zaanse Cadeaubon?

Zorg dan dat u zich aanmeldt via het aanmeldformulier. U wordt dan vermeld op de website als acceptant van de Zaanse Cadeaubon. Hiermee steunt u het initiatief. De Mantelzorgers kunnen vanaf 23 november 2015 tot en met 31 oktober 2016 de bon bij u inleveren. De ingeleverde bonnen kunnen door de acceptanten weer worden ingediend bij gemeente Zaanstad. Als acceptant dient u gevestigd te zijn in gemeente Zaanstad.

Aanmelden kan tot 31 december.Zaanse cadeaubon
Zie hier de spelregels en voorwaarden.

Meer informatie over de Zaanse Cadeaubon kunt u vinden op:
www.zaansecadeaubon.nl

Of door contact opnemen met:
Jantine Konijn – j.konijn@zonvooru.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>