Zaannotarissen nieuwe naam

zaannotarissen_nieuwsbrief_680_aanhef2De notarissen van Kurk & Jacobs in Zaandam en Edzes & Bos in Wormerveer, hebben per 1 april de krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Zaannotarissen.

Een korte, krachtige, gemakkelijk te onthouden naam, die zowel ons werkgebied als onze expertise perfect weerspiegelt: van Wormerland tot en met Oostzaan één naam voor alle denkbare knowhow op het gehele notariële rechtsgebied.

Als Zaannotarissen is de continuïteit van onze dienstverlening nog beter gewaarborgd. Dat betekent dat we onze cliënten voortaan nog sneller, slagvaardiger en doelgerichter kunnen helpen en adviseren. Zaannotarissen zet ook de praktijken van oud-notarissen Vanderveen, Lamers, Hofman, Schwarze, Bisschop en Edzes voort.

De nieuwe naam is slechts het begin van onze samenwerking. In de loop van de maand april zult u er steeds meer van gaan zien. We houden u uiteraard op de hoogte. Voorlopig blijven we nog wel gewoon werken vanuit de twee bekende locaties aan de Zeemansstraat 21 in Zaandam en de Zaanweg 63 in Wormerveer.

Heeft u op dit moment al vragen over Zaannotarissen in het algemeen of de fusie in het bijzonder? Belt u gerust met uw vertrouwde notaris. Hij staat u graag te woord. Als vanouds.

Met vriendelijke groet,

Mr. V.J.M. Bos (Vincent)
Notaris

Mr. H.J. Jacobs (Rik)
Notaris Bemiddelaar-MfN-registermediator
Notarieel scheidingsbemiddelaar (VMN)

Mr. F. Kurk (Ferry)
Notaris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>