intell hoteloverleg

ZON aan tafel bij hoteloverleg

Op initiatief van de hotels in de Zaanstreek die aangesloten zijn bij Koninklijke Horeca Nederland afdeling Zaanstreek heeft onlangs het tweede overleg plaatsgevonden. Tijdens dit overleg wordt besproken wat er zoal gebeurt in de hotelbranche in de Zaanstreek en om kennis en verdere informatie te delen. Bij deze gesprekken zijn naast de hotels, ook de gemeente, het Zaans Ondernemers Netwerk en Marketing Zaanstreek aanwezig.

Deze keer is besproken wat de capaciteit is aan hotelkamers voor Zaanstad en welke plannen de gemeente heeft met de invulling. Het is nu echter wachten op de uitslag van de gemeenteraadsverkiezingen. Daarnaast is er een enquête verzonden aan de hotels met vragen over de toeristenbelasting; hoe te innen, de hoogte van het bedrag en waaraan het besteed zou moeten worden. KHN Zaanstreek zal de antwoorden gebruiken om de gemeenteraad te informeren over de wensen rond de toeristenbelasting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>