De kans is groot dat je wel eens van het merk Calvin Klein hebt gehoord. De afgelopen decennia is het merk namelijk niet meer weg te slaan uit de winkels. Je kunt van het merk eigenlijk alle kledingstukken wel kopen en dit is niet voor niets. Ook bij grote mode evenementen is er een hoop kleding van het merk terug te zien. Waarom is dit? Daar kun je in dit artikel wat meer over vinden.

 

Calvin Klein als merk

Calvin Klein is een modemerk dat voornamelijk bekend is geworden dankzij de onderbroeken die het merk verkocht. Deze onderbroeken zijn van uitstekende kwaliteit. Ook verkoopt de andere kleding van dit bekende merk zeer goed! Het bedrijf verkoopt moderne kleding en heeft de afgelopen jaren veel kleding op de markt gebracht. De kleding wordt zeker niet alleen in Nederland verkocht, maar overal ter wereld is er vraag naar kleding van Calvin Klein. Het merk biedt eigenlijk alles aan van ondermode, naar calvin klein overhemden en parfums. De onderbroeken van Calvin Klein zijn erg comfortabel en zitten goed om je lichaam heen. Wanneer je een man tegenkomt van onder de dertig, is de kans erg groot dat de persoon een Calvin Klein onderbroek draagt of heeft gedragen. Dit heeft er dan ook mee te maken dat Calvin Klein zeer populair is in Nederland.

 

De kwaliteit van de kleding van het merk

Wanneer je erover twijfelt om spullen te kopen van het merk Calvin Klein, is het verstandig om eens naar het merk te vragen aan vrienden of familie. De prijs van het merk ligt vergeleken met een hoop andere merken erg hoog, maar dit is niet zomaar zo. Door de jaren heen zijn de prijzen van de kleding wel gestegen, alleen de prijs-kwaliteitverhouding van het merk is nog steeds erg goed. Wanneer je ervoor kiest om kleding van dit merk te kopen, zul je er over het algemeen een stuk langer mee kunnen doen dan met de goedkopere merken. Ook betaal je een deel voor de naamsbekendheid die het merk heeft. Deze prijs is echter niets bij de prijs die je bij andere merken zult moeten betalen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een merk als Gucci of Louis Vitton. Hier zijn de truien, onderbroeken en overhemden nog wel een stukje duurder dan bij Calvin Klein. De truien van zulke merken kunnen wel duizend euro kosten en dat is een groot verschil vergeleken met Calvin Klein.

You might also enjoy: