Ben jij aan het zoeken naar een leuke bestemming voor je volgende campingvakantie? Zoek niet verder! Luxemburg is de ideale bestemming voor jouw volgende trip! Ondanks dat het land niet heel groot is, hebben campings Luxemburg je veel te bieden. Het land beschikt over tientallen plekken waar je kunt kamperen. Luxemburg staat onder andere bekend om de Ardennen en de regio Mullerthal. Deze regio wordt ook wel klein Zwitserland genoemd.

Dit zijn de leukste 3 campings van Luxemburg

Ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor rustzoekers en wandelliefhebbers is Camping Krounebierg. De camping is relatief klein van formaat maar heeft alles goed verzorgd. Er is een kinderbad op de camping en een overdekt zwembad naast het terrein. Ook beschikt de camping over een wellnesscentrum met sauna’s, een whirlpool en hamam. In het hoogseizoen en in schoolvakanties is er animatie aanwezig, die activiteiten als boogschieten, knutselen en speurtochten organiseert. Superleuk om je kinderen te laten vermaken. Wanneer het animatie team niet aanwezig is, kunnen ze zich alsnog goed vermaken in de aanwezige speeltuin, op het springkussen of op het sportveld. Zoals je ziet is er op deze camping genoeg vermaak voor iedereen!

Een tweede dikke aanrader is Camping Kaul. Naast een uitstekende ligging te midden van de bossen, beschikt de camping over alle faciliteiten die je maar kan wensen! Een buitenzwembad met kleuterbad, sportvelden en een bike-park zijn daar onderdeel van. Ook is er een snackbar in de buurt voor kleine versnaperingen, een supermarkt voor je grotere boodschappen en op de camping zelf zit een gezellige bistro wanneer je gezellig een hapje wilt eten zonder zelf te moeten koken. Ook biedt deze accommodatie mooie glamping huisjes voor de mensen die een keer het luxe kamperen willen ervaren.

Als derde is er camping Birkelt Village. Deze camping beschikt over alles wat je nodig hebt voor een gezellige én luxe campingvakantie. Van een verwarmd binnen- en buitenzwembad, tal van sportvoorzieningen tot een uitgebreid programma vol activiteiten voor jong en oud. Ook is er een minigolfbaan, een inline-skatebaan en een sportterrein aanwezig. En alsof dat nog niet genoeg is, zijn er ook nog speeltuinen, een tafeltenniszaal en tennisbanen om jezelf te kunnen vermaken! De camping heeft een uitstekende ligging in klein Zwitserland.

Wil jij echt iets anders? Kijk naar de mogelijkheden in Sri Lanka!

Wil jij juist een keer een avontuurlijke rondreis maken? Kijk dan naar de opties die Sri Lanka je te bieden heeft. Je kunt Sri Lanka bezoeken vanwege haar mooie natuur en stranden, rijke cultuur of voor alles tegelijk! Kijk vandaag nog wat rondreizen Sri Lanka jou te bieden hebben.  

You might also enjoy: