Oké, er zijn wel uitzonderingen te bedenken. Ga je heerlijk op vakantie in West Europa dan is er geen vuiltje aan de lucht. Het enige waar dan naar gevraagd zou kunnen worden is je corona-vaccinatie. Maar ga je verder weg? Dan kunnen Vaccinaties op Reis van groot belang blijken te zijn. Zonder Vaccinaties op Reis gaan is dan geen goed idee. Je kunt in verre landen al flink ziek worden van het drinkwater en dat wil je natuurlijk voorkomen. Door je goed te laten informeren over Vaccinaties op Reis zorg je ervoor dat jij goed voorbereid op reis gaat. Een belangrijke vaccinatie in veel landen is de Vaccinatie DTP. Deze voorkomt dat je Difterie, Tetanus of Polio oploopt.

Waarom zijn Vaccinaties op Reis zo belangrijk?

In Nederland is de levensstandaard heel hoog. Wij hebben hier altijd weer toegang tot schoon drinkwater en we hebben de mogelijkheid om op ieder gewenst moment onze handen te wassen. Maar dat is echt niet overal ter wereld zo. Vaccinaties op Reis zorgt ervoor dat jij tegen al dat vuil bent opgewassen. Je kunt ernstig ziek worden en zelfs overlijden aan een aandoening die je in het buitenland, tijdens je heerlijke vakantie, hebt opgelopen. En dat wil je natuurlijk nooit. Door je te laten informeren door Vaccinaties op Reis en direct een afspraak in te plannen ben je al deze ellende voor en kun je met een gerust hart op reis.

Dan blijf ik liever thuis

Dat snap ik! Je hebt in sommige landen niet alleen te maken met vervuild drinkwater en andere onhygiënische ongemakken, ook ongedierte en het wennen aan een andere taal en cultuur kunnen nogal afschrikwekkend zijn. Maar is dat allemaal echt een reden om die ene mooie reis niet te gaan maken? Nee toch? Dit is je kans om eens iets van de wereld te zien en honderden, duizenden mensen zijn je al voorgegaan, dus waarom zou het bij jou niet goedkomen?

Wat kun je nog meer doen om ziektes te voorkomen?

Gebruik je gezonde verstand. Poets je tanden met water uit een fles, eet geen fruit van fruitstalletjes en drink geen water uit de kraan. Heb je een leuk iemand ontmoet? Ga er dan voor, maar nooit zonder condoom. Ben je gevallen en is je knie stuk? Spoel deze dan direct goed uit met water uit een fles. Hou je lijf in de gaten. Check op teken en muggenbulten. Maar ga vooral en geniet! Er is zoveel moois te zien en te ontdekken!

You might also enjoy: